Aikahammas löytyy Joensuusta ja Internetistä

22.02.2012

Mm. proteeseja, pohjauksia, tiivistyksiä ja hammassuojia valmistava Aikahammas on sloganinsa mukaan ollut ”Ihmisen hampaissa yli 20 vuotta”.  20 vuotta sitten Internet ei ollut niin kovassa käytössä kuin nykyään, joten on hyvä että palvelut tuotiin näkyville myös virtuaaliseen maailmaan.

Uusia palveluntarjoajia etsitään usein netistä. Asialliset, informatiiviset kuin myös näyttävät sivut varmistavat, että yrityksestäsi saatu ensivaikutelma johtaa yhteydenottoon.

Yrityspalvelujärjestelmän avulla sivuilla on hyvät mahdollisuudet listautua korkeaan hakukonenäkyvyyteen. Sen lisäksi sivut ovat aina tasalla, sillä niiden tietoja pääsee päivittämään itse suomenkielisen hallintaliittymän kautta. Tekstit, kuvat, videot ja flashit ovat tuotavissa nk. perussivustolle. Lisäpotkua sivuihin saa lisämoduulivalikoimasta, josta löytyvät mm. kuvagalleria, verkkokauppa, Intranet ja uutissyötteet.

Lisätietoja

Aikahammas
harri(at)aikahammas.fi
013 311 575

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160