Musamasinasta PA-kamat keikoille ja juhliin

21.02.2012

Musamasina vuorkaa PA-laitteita ja äänitekniikkaa monenlaisiin tilaisuuksiin. Pienemmät setit tai yksittäiset laitteet varmistavat, että ääni kuuluu halutulla tavalla. Kaapeleistakaan ei tarvitse huolehtia, sillä ne sisältyvät laitteiden vuokraushintoihin.

Musamasina julkaisi uudet kotisivunsa NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Valmiista sivupohjista tyhjä musta pohja tuntui sopivimmalta. Koska sivusto koostuu vuokrattavien laitteiden listasta ja hintatiedoista, kevennettiin listausta perinteisellä taulukkonäkymällä. Se selkeyttää informaation määrää, ja haluttu kohta löytyy listasta helposti.

Yrityspalvelujärjestelmän avulla jokainen voi julkaista juuri sellaiset sivut kuin haluaa. Ulkoasu, sisältö, väritys, videot, kuvat ja muut materiaalit on helppo päivittää sivuille itse, tai ostaa apua ammattilaisilta. Päivitystoimenpiteisiin riittävät tekstinkäsittelytaidot, sillä suomenkielistä hallintaliittymää on helppo käyttää.

Lisätietoja

Musamasina Oy
ville(at)musamasina.fi
050 564 4250

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160