Keksintöjen viikolla mukana myös kekseliästä nettiosaamista

15.02.2012

Kehittämisyhtiö Witas järjestää vuosittain Keksintöjen viikon. NettiTieto on suunnittelut valtakunnallisen messutapahtuman mainosmateriaalit jo parina vuonna peräkkäin. Nettisivujen lisäksi ilmettä on valmistettu mm. messuesitteeseen, käyntikortteihin ja lehtimainoksiin.

Nettisivujen pohjana on käytetty Yrityspalvelujärjestelmää. Se soveltuu monipuolisuutensa ja laajennettavuutensa ansiosta kaiken kokoisille yrityksille. Sivuja päivitetään web-käyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja tekstinkäsittelytaidot. Järjestelmän avulla sivujen päivittäminen on vaivatonta ja tarvittaessa nettipalveluita voidaan kehittää Yrityspalvelujärjestelmän monipuolisten lisämoduulien avulla. Myös sivumäärää ja niiden ominaisuuksia voi kasvattaa koska tahansa olemalla yhteydessä NettiTietoon.

Tänä vuonna Keksintöjen viikko  järjestetään marraskuussa Viitasaarella.

Lisätietoja

Witas Oy
keksintojenviikko@witas.fi
044 577 6385

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160