Kalastus- ja luontosafarit Fast&Fishing Oy:ltä

15.02.2012

Tyynestä tyrskyihin Suomenlahden saaristossa seikkailevat Fast&Fishing –yrittäjät asiakkaineen. Kalastusoppaat ovat alansa ammattilaisia, jotka tuntevat paikallisen merenkäynnin ja kalastuksen salat.  Yritys tarjoaa kalastussafarien lisäksi vauhdikkaita kuin myös leppoisampaan menoon sopivia luontomatkailupaketteja. Retket ja paketit sopivat kaikille aina polttariporukoista työpaikan virkistyspäivään.

Vaikka yritystoiminta keskittyy luonnon ja meren keskelle, on tärkeää että yrityksen palvelut löytyvät myös Internetistä. Usein retkiä ja ohjelmaa suunniteltaessa palveluita etsitään netistä, joten hyvä hakukonenäkyvyys ja informatiiviset sivut ovat myös palveluntarjoajan a ja o.

Fast&Fishing valitsi nettisivujensa julkaisualustaksi NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän. Alustan vahvoja puolia ovat sen helppo päivitettävyys, hakukoneystävällisyys ja muunneltavuus.  Lue lisää Yrityspalvelujärjestelmän mahdollisuuksista tästä

Lisätietoja

Fast&Fishing Oy www.fastfishing.fi
petteri.takasuo(at)kymp.net
040 075 4489

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160