Metallialan taitaja Var-Met avasi sivunsa NettiTiedon avulla

14.02.2012

Kuopiolaisen Var-Metin toimenkuvaa ovat alihankinta, teollisuuden kunnossapito, kone- ja laiteasennukset sekä polttoleikkauspalvelut.

Yritys julkaisi nettisivunsa NettiTiedon avulla. Sivuston ulkoasu valittiin valmiista sivupohjista. Koneluettelo ja yhteystiedot lisättiin omille välilehdilleen. Tarvittaessa sivustolle voidaan lisätä kuvia ja videoita. Lisämoduulien avulla onnistuvat myös laaja kuvagalleria, vaihtuvat kuvat, bannerit, uutiset, verkkokauppa ja vaikkapa vieraskirja.

Myös sivuston ulkoasu voidaan suunnitella yrityksen muuhun mainosilmeeseen sopivaksi. Mikäli mainosilmettä ei ole, suunnittelutiimimme antaa yrityksellesi ilmeen mm. logon, käyntikorttien, esitteiden ja roll-upien muodossa.  Kysy lisää myyntitiimiltämme!

Lisätietoja

Var-Met Oy
veli.savolainen(at)var-met.fi
010 470 9304

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160