Savon Media Center uudisti ulkoasuaan

10.02.2012

Savon MediaCenter on telemarkkinointiyritys, joka on keskittynyt asiakaspalveluun, suora- ja B-to-B -markkinointiin ja sähköisen liiketoiminnan edistämiseen.  Puhelinpalvelut ovat kautta maailman suosittu ja nopea tapa toimia, ja laadukkaasti toteutettuna siitä on hyötyä yrityksen liiketoiminnalle myös ajansäästön kautta.

NettiTiedon Mainostoimistopalvelut suunnittelivat ja toteuttivat sivuston uuden ulkoasun ja toiminnot. Sivuston pohjana on käytetty CMS-julkaisualustaa, joka on suomenkielinen ja helppokäyttöinen järjestelmä nettisivujen päivittämiseen, rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Perussivuston lisäksi mukana on mm. intranet ja esittely toiminnasta myös englanniksi.

Näyttävyyttä saatiin mukaan sijoittamalla sivujen yläreunaan vaihtuvien kuvien sarja. Raikas väritys ja selkeä valikkorakenne auttavat löytämään sivuilta nopeasti sen, mitä sieltä etsitään.

Savon Mediacenterin sivut löydät osoitteesta www.savonmediacenter.fi

Lisätietoja

Savon Media Center CMS
info(at)savonmediacenter.fi
020 766 1066

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160