Koiruuksia ja keramiikkaa yhdessä!

08.02.2012

Käsin tehty – tassuin koristelu on Keramiikkapaja Koiruuksien slogan. Tämä näkyy myös yrityksen valmistamissa tuotteissa, sillä eläimellisiä aiheet vilisevät yrityksen tuotevalikoimassa.
Yrittäjä Marika Lehtonen valmistaa pääasiassa koira-aiheisia astioita, esineitä ja koruja käsitöinä. Toiminnan alkaessa kantaa enemmän, oli luonnollista että myös yrityksen nettisivut ja verkkokauppa tukisivat sen toimintaa.

Nettisivujen ja verkkokaupan päivitys tapahtuu suomenkielellä niiden omassa hallintaympäristössään. Verkkokaupassa tuotevalikoima, toimitus ja tilaukset ovat yrittäjän itsensä hallittavissa ilman mitään ohjelmointitaitoja. Sama pätee myös nettisivuihin, jonka tekstejä ja kuvia hän pääsee muuttamaan koska tahansa itse.

Verkkokaupan ja nettisivun ulkoasut suunniteltiin NettiTiedon Mainostoimistotiimin voimin. Sivustojen väritys on samankaltainen, mutta ne eroavat toisistaan juuri toimintojensa ja sisältönsä osalta. Niinpä nettisivut toimivat enemmän informoivana kanavana, ja verkkokauppa on keskittynyt vain tuotteiden myymiseen.

Tutustu nettisivuihin tästä
Hanki omat koiruutesi tästä

Haluatko sinä verkkokauppiaaksi? Kysy lisää meiltä!

Lisätietoja

Keramiikkapaja Koiruuksia Tmi
040-569 1738
info@koiruuksia.fi

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160