Sähköasennus Ari Tammilehdon tie vei nettiin

06.02.2012

Nettinäkyvyyteen ei aina tarvita useita välilehtiä tai vilkkuvia-välkkyviä huomiovaloja. Yksinkertainen ote voi joskus olla kaikista tehokkain.

Sähkö- ja teleurakointiin ja sähkösuunnitteluun erikoistunut Sähköasennus Ari Tammilehto valitsi kotisivujensa valmistajaksi NettiTiedon. Sivupohjaksi valittiin yksinkertainen valkoinen, ja tekstissä esitellään lyhyesti mistä on kysymys, ja mistä lisätietoja saa. Näitä tietoja yrittäjien sivuilta useimmiten etsitäänkin.

Sivut toteutettiin Yrityspalvelujärjestelmän avulla, joten yrittäjä pääsee päivittämään sivujaan koska tahansa itse. Sivuston ominaisuuksia voi laajentaa olemalla yhteydessä NettiTietoon. Alustasta löytyy ominaisuuksia, joita voidaan aktivoida käyttöön aina tarpeen mukaan. Näitä ovat mm. kuvagalleria, vieraskirja ja verkkokauppa.

Tule sinäkin löydetyksi, myös Internetistä.

Lisätietoja

Sähköasennus Ari Tammilehto
0400-297933
ari.tammilehto(at)sahkoasennus.inet.fi

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160