Yhtyneet Hitsaajat Oy valitsi NettiTiedon palveluntarjoajakseen

28.01.2012

Yhtyneet Hitsaajat Oy toteuttaa teräs-, metalli- ja puurakenteita teollisuuden tarpeisiin.

Yritys julkaisi nettisivunsa NettiTiedon avulla. Sivuston ulkoasu valittiin valmiista sivupohjista. Tarvittaessa sivustolle voidaan lisätä kuvia ja videoita. Lisämoduulien avulla onnistuvat myös muun muassa kuvagalleria, vaihtuvat kuvat, bannerit, uutiset, verkkokauppa ja vaikkapa vieraskirja. Myös sivuston ulkoasu voidaan suunnitella yrityksen muuhun mainosilmeeseen sopivaksi. Mikäli mainosilmettä ei vielä ole, suunnittelutiimimme antaa yrityksellesi ilmeen mm. logon, käyntikorttien, esitteiden ja roll-upien muodossa.  Kysy lisää myyntitiimiltämme!

Lisätiedot

Yhtyneet Hitsaajat Oy
06 724 5303

NettiTieto Oy
020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi