Suomen Parvekevaruste Ky astui markkinoille tyylikkäästi

27.01.2012

Suomen Parvekevarusteen yrityskuvasuunnittelu, uutiskirje, www-sivusto, esitteet ja roll-upit sekä käyntikortit ovat NettiTiedon Mainostoimistopalveluiden käsialaa. Sama visuaalinen ilme toistuu kaikessa yrityksen materiaaleissa.

Yriskuvasuunnittelussa lähdettiin liikkeelle näyttävästä, luonnollisesta, ekologisesta ja laadukkaasta mielikuvasta. Kokonaisuudessa kiinnitettiin huomiota teeman vaivattomuuteen ja ajan kestävyyteen.

Printattavien tuotteiden ohella vahvassa roolissa olivat www-tuotteet. Uutiskirje ja nettisivut tukevat ja mainostavat yrityksen toimintaa aina. Www-sivustolla kiinnitettiin erityistä huomiota näyttävyyteen ja selkeyteen. Sivuilta löytyy kaikki tarvittava materiaali nopeasti ja selkeästi. Vaihtuvien kuvien sarja tuo mukaan osaltaan näyttävyyttä, osaltaan selkeää jaottelua eri tuoteryhmien välille.

Nettisivut on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän avulla,  joten yrittäjä pääsee päivittämään sivujaan koska tahansa itse. Sivustolle saatiin lisäilmettä mm. vaihtuvien kuvien sarjalla, kuvagallerialla ja ladattavilla esitteillä. Sivuilla voi myös tehdä yksityiskohtaisen tarjouspyynnön ritilätuotteille.

Tutustu yrityksen sivuihin osoitteessa http://www.parvekevaruste.fi

Lisätietoja

Suomen Parvekevaruste Ky
myynti(at)parvekevaruste.fi
040 592 4349

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160