Puijon Hiihtoseura ry Puijolla ja netissä

24.01.2012

Puijon Hiihtoseura on perustettu vuonna 1930. Se koostuu neljästä jaostosta: ampumahiihto-, hiihto-, mäkituomari- ja mäkijaostosta. Viime vuosina seurassa on panostettu erityisesti junioritoimintaan.

NettiTieto suunnitteli seuralle uudet nettisivut. Sivujen värit ovat perinteisen sini-valkoiset. Jokaisella sivulla toistuvissa kuvissa on nähtävissä mm. seuran tunnus ja Puijon mäet. Tämä on mahdollista räätälöinnin eli yksilöllisen suunnittelun ansiosta. Sivujen pohja suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Hiihtoseuran sivuille on lisätty lisämoduuli Uutiset. Uutisia on helppo päivittää, ja lukea, tämän lisäpalvelun kautta.

Lisätietoja

Puijon Hiihtoseura Ry 
puijon.hs(at)puijonhiihtoseura.fi

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160