Metsälän Autohuolto Oy:n kotisivut julkaistiin Yrityspalvelujärjestelmän avulla

24.01.2012

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän avulla jokainen yritys, yhteisö, seura tai yksityishenkilö voi saada itselleen nettisivut. Sivujen julkaisualusta taipuu käyttötarkoituksen mukaan joko yhden sivun perussivusta laajoihin kokonaisuuksiin ja toiminnallisuuksiin.

Metsälän Autohuolto Oy valitsi käyttöönsä yhden sivun paketin. Ulkoasuksi valittiin valmiista pohjista valkoinen peruspohja, johon oma logo sijoitettiin. Sivuille tuotiin YouTube-video, karttalinkki sekä yhteystiedot – ja se riittää. Yrityksen tavoittaa ja löytää netin lisäksi paikan päältä tai puhelimitse.

Mitä sinun nettisivuillasi kerrotaan?

Lisätietoja

Metsälän Autohuolto Oy
info(at)metsalanautohuolto.fi
09-7570441

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160