Internetin ilmoitustaululla etsitään, löydetään, tehdään ensivaikutelmia ja mainostetaan

23.01.2012

Palveluntarjoajaa etsiessä entistä useammin Internetin hakukoneet ja linkit vievät etsijää eteenpäin. Yritysten sivuja silmäillään, kilpailijoihin tutustutaan ja usein myös ensivaikutelma yrityksestä saadaan sen nettisivujen perusteella.

Hyvät, helposti löydettävät ja näyttävät nettisivut ovat kuin yrityksen mainos kansainvälisellä ilmoitustaululla. Niihin kannattaa panostaa ja niistä kannattaa pitää huolta.

Tampereen Teollisuusautomaatio julkaisi uudet nettisivunsa yrityspalvelujärjestelmän avulla. Sivuston ulkoasu löytyi valmiista valikoimasta. Mikäli yritys haluaa, se voi koska tahansa kasvattaa sivujensa näyttävyyttä tai toiminnallisuutta olemalla yhteydessä NettiTietoon. Yrityskohtaisesti suunniteltu ulkoasu, verkkokauppa, kuvagalleria, vieraskirja tai vaikkapa Intranet tuovat sivuille toiminnallisuutta ja iskevyyttä.

Lisätietoja

Tampereen Teollisuusautomaatio Oy
0400 190 581
Janne.nousiainen(at)ttautomaatio.fi

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160