NettiTieto suunnitteli Turisti-Infon Matka 2012 messuosaston ja mainosmateriaalit

19.01.2012

Turisti-Infon päätuotteita ovat matkailijan palvelulinja sekä kerran vuodessa julkaistavat Matkailijan käsikirja ja Talviopas. Molemmat kirjat esittelevät kotimaan matkailukohteita, tapahtumia ja nähtävyyksiä laajalla skaalalla. Palveluita tukee turisti-info.fi –portaali, josta löytyy apua niin akuutteihin tilanteisiin tien päällä kuin myös matkan suunnitteluun.

Turisti-Info osallistuu tulevana viikonvaihteena järjestettäviin Matka 2012 –messuille Helsingissä.

Messuja varten NettiTieto suunnitteli ja toteutti Turisti-Infon messuosaston: Osaston otsalaudat, seinille ripustetut banderollit, roll-upit, esitteet sekä nettisivuille lisätyt bannerit.

Tavoitteena oli luoda raikas ja muuhun ilmeeseen sopiva messuilme, jota voitaisiin hyödyntää jatkossa myös muissa tapahtumissa. Kankaiset suuret banderollit sopivatkin jatkossa käytettäväksi lähes missä tahansa. Roll-upiin nostettiin esille Turisti-Infon uusin tuote, Matkailijan tiekartta. Itse kartta on jaossa osastolla, ja sille on tulossa jatkoa. Roll-upia voi myös käyttää myöhemmin esittelytilaisuuksissa kuin myös myynnin tukena.

Matka 2012 messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.-22.1.2012.

Kysy lisää mainostoimistopalveluistamme!

5 x 2.5 m seinälakana:

Lisätietoja

Suomen Turisti-Info
info(at)turisti-info.fi

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160