Kaijus Ay:n asennuspalvelut asennettiin nettiin

18.01.2012

NettiTiedon suosituin julkaisualusta Yrityspalvelujärjestelmä on menestyksensä mittainen: Se on suomenkielinen, helppokäyttöinen selainpohjainen järjestelmä, jonka avulla kuka tahansa voi päivittää tai tehdä omat nettisivut alusta loppuun saakka itse. Yrityspalvelujärjestelmä voi muunnella tarpeiden mukaan. Asiakkaamme maksaa vain niistä ominaisuuksista, joita sillä on käytössä. Sen vuoksi alusta soveltuu minkä kokoiseen sivutarpeeseen tahansa.

Perussivuston lisäksi nettisivuille voidaan lisätä verkkokauppa, kuvagalleria, Intranet tai vaikkapa tapahtumakalenteri.

Jokainen Yrityspalvelujärjestelmäasiakkaamme saa käyttöönsä myös omaan www-osoitteeseensa sopivan sähköpostitilin. Sähköpostia voi lukea selaimen kautta NettiToimistosta, joka on myös suomenkielinen ja näppärä tapa yhteydenpitoon. Sähköpostin voi asentaa myös johonkin erilliseen lukuohjelmaan, kuten Outlookiin tai Windows Mailiin.

Kaijus Ay valitsi käyttöönsä Yrityspalvelujärjestelmän ”peruspaketin”. Teräs- ja alumiinituotteiden asentaja voi koska tahansa kasvattaa sivujensa ominaisuuksia tai näyttävyyttä olemalla yhteydessä NettiTietoon.

Lue lisää Yrityspalvelujärjestelmästä!

Lisätietoja

Kaijus Ay
kaikaistila(at)kaijus.fi
040 7475 040

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160