Teivon Ravi ja ratsastus tekee kauppaa verkkokaupassa

17.01.2012

Teivon Ravi ja ratsastuksen verkkokaupasta löytyvät varusteet, tarvikkeet ja rehut ravi- ja ratsuhevosille, ohjastajille, ratsastajille sekä koirille ja koiraihmisille. Verkkokauppa tukee Teivon ravikeskuksen tallialueella sijaitsevan myymälän toimintaa.

Nettisivujen ulkoasu suunniteltiin NettiTiedon Mainostoimistopalveluiden voimin. Verkkokaupan etusivulle sijoitettiin vaihtuvien kuvien sarja, joita yrittäjä pääsee itse muuttamaan esim. sesongin mukaan.
Verkkokaupan tuoteryhmät näkyvät sivun ylä- ja alalaidassa.

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla tai noutaa tuotteet paikan päältä myymälästä. Alustana käytetty NTG Verkkokauppa taipuu useisiin eri lisätoimintoihin, sillä sen voi halutessaan yhdistää esim. Laskutusjärjestelmään, Prinettiin tai Matkahuoltoon tai Kassajärjestelmään.

Verkkokaupan parhaita puolia on myös sen helppo päivitettävyys. Verkkokaupan hallinta sujuu kotikoneelta käsin suomenkielisen ja helppokäyttöisen hallintaliittymän avulla. Tuotteita, niiden kuvia, hintoja ja tietoja pääsee aina muuttamaan tai lisäämään.

Kysy lisää myyntitiimiltämme!

Ostoksille? Kokeile www.teivonravijaratsastus.fi

Lisätietoja

Teivon Ravi ja ratsastus
assi(at)teivonravijaratsastus.fi
040 704 1464

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160