Myynninohjausjärjestelmä tueksi myyntiin, markkinointiin ja jälkihoitoon

11.01.2012

NettiTiedolla on monipuolinen tuotepaletti selainpohjaisia, yritysten käyttöön sopivia palveluita. Keihäänkärkenä kulkevien nettisivujen, verkkokauppojen ja varausjärjestelmien vanavedessä toimivat muut järjestelmät ovat myös ahkerassa käytössä.

NTG Myynninohjausjärjestelmä tehostaa myyntityön läpiviemistä. Se poistaa turhat ja aikaa vievät kommunikaatio-ongelmat viestien, tapahtumien sekä tarjouksiin liittyvien tietojen avulla. Järjestelmä yhdistää liiketoiminnan eri osa-alueet saumattomaksi kokonaisuudeksi.

NTG Myynninohjausjärjestelmää käytetään ensisijaisesti myynninohjauksessa ja asiakaskontaktien hallinnassa. Myyjät voivat kirjata järjestelmään jokaisen myyntitapahtuman, ja asiakasrekisteri pysyy aina ajan tasalla. Yrityksen johto näkee helposti asiakkaiden työt ja niihin liittyvät tiedot.

NTG Myynninohjausjärjestelmä on aina asiakkaallemme tapauskohtaisesti räätälöity kokonaisuus.

Yleisimpiä käytettyjä ominaisuuksia ovat mm. tuotekortisto, tarjousten hallinta, tilausvahvistusten ja uutiskirjeiden lähettäminen sekä asiakasrekisterin ylläpito. Myyjien omassa näkymässä näkyvät seuraavat soittoajat ja reaaliaikaiset asiakastiedot. Ylläpitäjät voivat hallita ja seurata toimenpiteitä käyttäjäraporttien avulla. Tarjoustyökalun avulla tarjousten laskeminen, lähettäminen kuin myös vertailu on helppoa. Järjestelmä automatisoi manuaaliset työvaiheet.

Uutiskirjettä voi hyödyntää usein eri tavoin: Sillä voi lähestyä uusia potentiaalisia asiakkaita, jälkihoitaa tai pitää yllä jo olemassa olevia asiakassuhteita.
Tahko Chaletille räätälöitiin heidän tarpeisiinsa sopiva NTG Myynninohjausjärjestelmä. Tahko Chalet on Nilsiän Tahkovuorella sijaitseva yritys joka tarjoaa majoitus ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia upeissa rinnemaisemissa. Tahko Chaletissa yhdistyvät golf, yöelämä, hotellin helppous, tasokas ravintolaruoka sekä After Ski rinneravintola.

Lisätietoja

Tahko Chalet
017 483 200

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160