Hammaslääkäri Mari Peltola valitsi kotisivujensa toimittajaksi NettiTiedon

09.01.2012

Hohtavan vaaleat ja terveet hampaat olivat Dentamari Oy:n nettisivujen lähtökohtana. Raikasta ja hoitavaa tunnelmaa haettiin vaaleansinisellä ja valkoisella värityksellä, joka oli myös yrittäjälle itselleen mieluinen.

Yrityskohtaisen ulkoasun valmistuttua sivuille lisättiin tekstit ja toimintaa tukevat kuvat. Mukana on myös joitakin kuvia vastaanotolta ja henkilökunnasta, jotta hoitolaan tullessa vastassa olisivat jo entuudestaan tutut kasvot ja paikka.

Koska sivut julkaistiin Yrityspalvelujärjestelmän avulla, pääsee yrittäjä itse päivittämään sivujaan koska tahansa. Sivujen hallintaliittymän käyttöön ei tarvita koodaustaitoja, vaan selkeällä suomenkielellä ja perustekstinkäsittelytaidoilla pääsee jo pitkälle.

Sivustolle voidaan lisätä toiminnallisuutta tai näyttävyyttä koska tahansa. Lisämoduulit voidaan kytkeä päälle koska tahansa, ja niiden avulla tuoda sivulle esim. verkkokaupan, kuvagallerian, vieraskirjan tai Intranetin.

Lisätietoja

DentaMari Oy
(09) 803 1950

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160