Kotipalvelu Leppiksestä kodit ja tilat siistiksi!

04.01.2012

Yrityspalvelujärjestelmän avulla mikä tahansa seura, yhteisö, yritys tai konserni voi julkaista omat nettisivunsa tyylikkäästi ja hakukoneystävällisesti. Muunneltavan julkaisualustan avulla sivut voivat olla kaikkea yhden sivun valmiista ulkoasusta rajattomaan sivumäärään yksilöllisellä ulkoasulla ja lisämoduuleilla. Nettisivun voi valjastaa mainonnalliseen, informatiiviseen tai kauppaa tekeväksi – aivan sen mukaan millaiselle toiminalle tarvetta on.

Kotipalvelu Leppiksen sivuille valittiin ulkoasu valmiista valikoimasta. Tiedot lisättiin välilehdille kuvien kera. Mikäli yritys haluaa, se voi koska tahansa kasvattaa sivujen näyttävyyttä tai toiminnallisuutta olemalla yhteydessä NettiTietoon.

Kysy lisää nettisivuista meiltä!

Lisätietoja

Leppävirran Siivouspalvelu Ky
vesa.asikainen(at)laatutakuuketju.fi
040 836 9339

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160