Eläimellisen hyvä

05.12.2011

Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy tarjoaa koirille, kissoille ja pikkulemmikeille lempeätä huolenpitoa omistajien loma- ja työmatkojen ajaksi Joensuussa. Ihmisen parhaan ystävän hoitopaikka halusi näkyä arvoilleen sopivalla tavalla myös ulospäin – iloisesti, asiantuntevasti ja lämpimästi.

NettiTieto suunnitteli ja toteutti yrityskuvan ja nettisivut.

Logosuunnittelun pohjana käytettiin ajatusta selkeistä eläinhahmoista ja veikeästä tunnelmasta. Yhteinen sävel löytyi heti, ja logon pohjalta suunnittelua jatkettiin käyntikortteihin ja nettisivuston lay-outiin.

Lay-out asetettiin paikoilleen Yrityspalvelujärjestelmään. Yrityspalvelujärjestelmä ei suotta ole NettiTiedon myydyin julkaisualusta, sillä sen avulla jokainen voi päivittää sivuillaan olevia tekstejä, kuvia, videoita, flasheja, bannereita ja verkkokauppatuotteita itse. Sivustoa voi hyödyntää juuri itselleen sopivalla tavalla, sillä perussivuston ominaisuuksia laajennetaan aina sen mukaan, mitä sivustosta halutaan saada irti.

Moppe ja Miiru valitsivat käyttöönsä uutiset ja kuvagallerian. Uutisten avulla tiedotetaan ajankohtaisista asioista, ja uusimmat otteet näkyvät heti yrityksen etusivulla. Kuvagalleriassa voi tutustua niin yrittäjien omiin lemmikkeihin kuin hoidokkeihin ja hoitotiloihin.

Kun lemmikki on hyvässä hoidossa, voi itse matkailla tai lomailla rauhallisin mielin. Tutustu tarjontaan osoitteessa www.moppejamiiru.fi

Lisätietoja

Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy
posti@moppejamiiru.fi
050 542 0403

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160