Norppatex-Palvelujen nettisivut saavat uuden ilmeen

29.01.2007

Norppatex-Palvelut on vuonna 1999 perustettu yritys- ja mainostekstiilien myyntiin erikoistunut yritys. Norppatex-Palvelut toteuttaa myös tyylikkäillä brodeerauksilla yrityksen logojen merkitsemisen tekstiileihin. Lisäksi yritys tarjoaa asiantuntevaa tilitoimistopalvelua lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Norppatex-Palvelut uudistaa nettisivujensa ilmettä, yrityksen uudet nettisivut avataan pian.
NTG CMS – julkaisujärjestelmällä toteutettavat uudet sivut ovat erittäin helposti ja nopeasti päivitettävät, joten ne on helppo pitää ajan tasalla. Järjestelmään on helppo liittää lisämoduuleita myös jälkikäteen. Lisämoduuleita ovat muun muassa uutiset ja verkkokauppa.


Lisätietoja:

Norppatex-Palvelut
Hannu Heiskanen
0400 931 272

NettiTieto Oy -NTG Finland
info@nettitieto.fi
020 742 1160