NTG Hallinta
 
 
Uutiset « Takaisin
01.03.2007
Kaupunkimedia Oy uudisti järjestelmiään


Kaupunkimedia Oy aloitti toimintansa vuonna 1999 valtakunnallisena kaupunkilehtien ilmoitusmyyntiyrityksenä. Kaupunkimedia Oy välittää keskitetysti ilmoituksia 49 Kaupunkilehtien Liiton jäsenlehteen ympäri Suomen. Kaupunkilehti on luetuin lehti 22 paikkakunnalla ja sillä on yli 2,2 miljoonaa lukijaa.

Kaupunkimedia Oy päätti uudistaa kerralla kuntoon kaikki järjestelmänsä ja valitsi NettiTieto Oy:n järjestelmiensä toimittajaksi. Kaupunkimedian nettisivut osoitteessa www.kaupunkilehdet.fi on toteutettu NettiTiedon CMS julkaisujärjestelmällä, jonka avulla hallintakäyttäjät voivat päivittää ja muokata nettisivustoa tai tuottaa uutta sisältöä vaivattomasti, riittää että käytössä on tietokone ja nettiyhteys. Uudistetuilla nettisivuilla parannetaan Kaupunkimedia Oy:n näkyvyyttä Internetissä. CMS julkaisujärjestelmän NTG NettiLehti - lisämoduulilla Kaupunkimedia Oy julkaisee reaaliaikaisia uutisia ja tiedotteita lukijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen. Lehteä päivitetään helppokäyttöisen editorin avulla, jolloin ylläpito ei tarvitse laiteinvestointeja ja päivityksen voi tehdä paikkariippumattomasti - vaikka suoraan siellä missä tapahtuu.

NTG NettiToimisto tarjoaa Kaupunkimedialle monikäyttöisen työpöydän, joka sisältää sähköpostin, kalenterin, yhteystiedot, muistion, postinorganisointiominaisuuden sekä roskapostisuojan, ja monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

NTG Tilausjärjestelmällä Kaupunkimedia Oy pystyy helposti ja luotettavasti hallinnoimaan kaupunkilehtien mainospaikkatilauksia. NTG Tilausjärjestelmä on palvelimella sijaitseva järjestelmä, jota käytetään selainohjelmalla Internetissä. NTG Tilausjärjestelmästä löytyvät kaikki tilausten seurantaan tarvittavat toiminnallisuudet, yhdellä järjestelmällä hallitaan kaikkien 49 kaupunkilehden myyntiprosesseja. NTG Tilausjärjestelmästä laskutus- ja asiakastiedot siirtyvät automaattisesti NettiTiedon Laskumaatti-laskutusjärjestelmään, jonka kautta saadaan tulostettua laskujen lisäksi myös kaikki kirjanpitoon tarvittavat raportit. Laskumaatti toimii nettiselaimella paikkariippumattomasti ilman kalliita ohjelmistoasennuksia ja – päivityksiä. Se on turvallinen ja varma käyttää, koska se toimii turvallisilla ja varmistetuilla palvelimilla suojatulla nettiyhteydellä.Lisätietoja:

Kaupunkimedia Oy/Kaupunkilehtien Liitto Ry
Toimitusjohtaja/toiminnanjohtaja Henna Jartti
puh. (09) 2600 580
gsm (044) 2600 580
fax (09) 2600 570
henna.jartti(a)kaupunkilehdet.fi

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(a)nettitieto.fi
020 742 1160

Takaisin
NettiTieto Oy